Melmelada de maduixa

Ahir amb els nervis previs al partit Madrid – Barça de la Champions vam aprofitar la Rosa i jo per treure profit a unes maduixes que havien madurat massa, i que el Ricard em va donar.

Dit i fet, melmelada de maduixa.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La recepta és ben senzilla:

1 kg de maduixes, 1/2 kg de sucre i el suc d’una llimona.

Es posa tot a coure a foc normal (ni fort, ni lent) i el temps de cocció és d’una hora i escaig. En funció de com la vol cadascú de densitat ho deixarem més o menys temps. Això sì, quan es refreda acostuma a quedar més densa encara, o sigui que atenció. Per a guardar-la, nosaltres fem servir pots que abans bullim. Després, girats 24 hores i au ! melmelada per dies.

Per cert el partit, no va anar pas malament, 0-2 i cap a casa !

Advertisements

Quant a Narcís Domingo

Muntanya, curses, triatló, música, cuinetes i més coses
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en BLOG. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s